Mens en gezondheid

Een echt haar kliniek uitzoeken

Friday, 10-4-2015  

Heeft u een zeldzame ziekte, bijvoorbeeld Alopecia, waarbij u steeds meer haren verliest? Vindt u het de laatste tijd niet meer zo prettig om de deur uit te gaan, omdat u zich een beetje schaamt voor uw kapsel? Wilt u graag weer met een mooie haardos naar buiten gaan, waarmee u echt gezien durft te worden? Dan is het een goed idee om u eens te verdiepen in de mogelijkheden bij een echt haar kliniek. Uiteraard zijn er ook vele organisaties waar u een gewone pruik kunt laten aanmeten, maar dit ziet er altijd minder florissant uit. Het is toch al gauw te zien dat het nephaar is. Bij een echt haar kliniek kunt u terecht voor allerlei soorten echthaar, zodat u haren krijgt waar echt beweging in zit, dit echt geleefd hebben. En dat is goed te zien! Het is veel beter om voor een echt haar kliniek te kiezen, omdat u er dan zeker van zult zijn dat uw haarstuk goed zit en niet afzakt. Met nephaar kan het nog wel eens het geval zijn dat het niet helemaal aan uw wensen voldoet. In onze echt haar kliniek zal dit u niet overkomen, omdat wij uw wensen centraal stellen. Wij hebben het goed met u voor en kijken altijd samen naar een goede oplossing op maat. Wij leveren maatwerk bij de echt haar kliniek van Move HS. Klinkt dit u als muziek in de oren en zou u ook wel willen kiezen voor goede haaroplossingen? Wilt u zich ook niet langer schamen voor een kaal hoofd of kale plekken? Wilt u ook gewoon vol zelfvertrouwen de deur weer uit gaan? Wij maken het mogelijk in onze speciale echt haar kliniek. Wij hebben voor ieder wat wils, doordat wij een erg breed assortiment hebben in allerlei soorten echthaar uit Europa en uit China. Zo is er altijd wel wat te kiezen en kunt u een haarstuk aan laten meten dat goed bij u past, waarvan u bijna niet eens door hebt dat de haren niet van u zelf zijn.

Gezien worden met een haarstuk van de echt haar kliniek

Als u nog op zoek bent naar een goede echt haar kliniek, waar u op een deskundige en zorgvuldige wijze geholpen kunt worden aan een op maat gemaakt haarstuk, dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om te benadrukken dat u bij MoveHs aan het goede adres bent als kwaliteit en klantvriendelijkheid voor u belangrijke waarden zijn. Bij ons staan ze hoog in het vaandel en zij zorgen er als echt haar kliniek dan ook altijd voor dat het u aan niets zal ontbreken. En dit is natuurlijk goed om te weten! Hebt u maar een beperkt budget en hebt u daarom het gevoel dat een echt haar kliniek iets te hoog gegrepen is voor u? Dan is het fijn om te weten dat wij ook voordelige haarstukken leveren, die gemaakt zijn van Chinese haren. Deze zijn een stuk goedkoper en daarom kunt u ook als u een kleine portemonnee hebt bij ons terecht. Zo merkt u dat wij als echt haar kliniek heel erg met onze klanten mee denken, om hen te geven wat zij nodig hebben. Ons is werkelijk niets te gek en wij zijn gewend om te denken in mogelijkheden en oplossingen, in plaats van in onmogelijkheden. Als u een ziekte hebt, dan zijn er vaak al genoeg dingen die u niet kunt. Wij zorgen weer voor positieve inspiratie, en natuurlijk een fantastisch haarwerk dat u vele jaren met plezier zult dragen. Twijfel daarom niet langer en kies voor echt haar kliniek MoveHs, waar u te allen tijde terecht kunt met vragen over pruiken en het laten aanmeten daarvan. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!

Wij laten u weer stralen

Ziek zijn is uiteraard geen pretje. Het is nooit leuk en u wacht het liefst tot u weer beter bent. Maar met sommige zeldzame haarziektes is dit niet mogelijk. U wordt niet weer beter, maar verliest alleen maar meer haren. En dan is het wel zo fijn dat echt haar kliniek Move HS u een hart onder de riem steekt. Dit doen wij door u een schitterend haarwerkje aan te meten en door u te steunen in moeilijke tijden. Ook kunt u altijd bij ons terecht met vragen of voor een goed advies. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor de echt haar kliniek movehs.nl te kiezen. Bij ons is de klant nog echt koning en dat merkt u eigenlijk aan alles. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor:

  • een regelrechte totaaloplossing, omdat wij van alle markten thuis zijn
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat u te weten komt hoe de vork precies in de steel zit
  • de keuze tussen Europees en Chinees echthaar
  • kwalitatief hoogstaande haarwerken
  • een echt haar kliniek die altijd voor u klaar staat
  • een lange levensduur van de haarwerken

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze echt haar kliniek. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!


Comments are closed.