Woning en Tuin

Epdm dakbedekking makkelijk zelf plaatsen

Thursday, 30-4-2015  

Om de winter door te komen, hebben we een zeer goede dakbedekking nodig en daarvoor bent u bij Interexpres op het juiste adres. Dakbedekking van epdm is zeer makkelijk zelf te plaatsen en dat is de reden dat veel mensen kiezen voor epdm dakbedekking. Het eerste waar u rekening mee moet houden wanneer u de dakbedekking zelf wilt gaat leggen is dat het oppervlakte waar de dakbedekking geplaatst dient te worden, vrij moet zijn van stof en vuil. U moet dus goed schoonmaken voor u begint, want het oppervlakte vormt de basis voor de dakbedekking. Het plaatsen van de epdm dakbedekking gebeurt dus pas als het dak schoon is. Daarna wordt de dakbedekking er eerst los opgelegd. Vervolgens wordt het teruggerold en wordt de lijmlaag aangebracht. De levensverwachting van onze dakbedekking is vijftig jaar. Maar vaak gaat de dakbedekking langer mee, tot wel zeventig jaar maar liefst. Epdm kan in winkels worden aangeschaft maar ook makkelijk online. Omdat het zo lang mee gaat is het duurzaam en er zitten geen schadelijke stoffen in de dakbedekking. Onze dakbedekking laat zich dus voorstaan op het gemak waarmee u het kunt plaatsen. Dat is de reden dat veel mensen kiezen voor epdm dakbedekking. Op het moment dat u onze hoogwaardige dakbedekking bestelt, wordt het altijd binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. U kunt dus meteen aan de slag met het plaatsen van de dakbedekking. De voordelen van het kiezen voor epdm zijn:

  • U haalt de beste kwaliteit in huis op ieder moment;
  • De dakbedekking wordt altijd binnen enkele dagen geleverd;
  • U kunt rekenen op een uitmuntende service;
  • Het zelf plaatsen van de dakbedekking is eenvoudig;
  • Online bestellen is super makkelijk en betalen veilig.

Kies voor epdm online

Het online bestellen van epdm is makkelijk en snel. Omdat wij onze producten op voorraad hebben, heeft u de mogelijkheid om het binnen enkele dagen in huis te hebben. U geniet daarnaast van een zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding en wij doen regelmatig mooie acties en aanbiedingen. Een dak boven uw hoofd hebben. Het is een van de belangrijkste dingen in het leven. Dat dak moet aan allerlei eisen voldoen. Zo moet het dak waterdicht zijn. Natuurlijk moet het dak ook een isolerende werking hebben. De manier waarop dakbedekking wordt aangelegd is zeer bepalend voor de functionaliteit. Kiezen voor epdm dakbedekking, betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Vele tevreden klanten kozen voor onze dakbedekking. Wij attenderen onze klanten er ook altijd op dat onze lijm niet op ieder systeem te gebruiken is. Daarom kunt u het beste contact met ons opnemen als u graag wilt weten welke lijm u het beste in combinatie met het epdm systeem kunt gebruiken. Hoe beter het systeem, hoe duurzamer het resultaat. Wij vinden het als leverancier van dakbedekking systemen niet alleen belangrijk om kwaliteit te leveren. Tevens vinden wij het van het grootste belang om advies op maat te verstrekken. Bij het leggen van een dak zijn een aantal dingen van belang en daarom hebben wij een heldere gebruiksaanwijzing online geplaatst zodat u de dakbedekking snel en makkelijk zelf kunt leggen. Mocht u toch nog vragen hebben over het leggen van de bedekking, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u op ieder moment graag verder. De meeste klanten die gebruik maakten van onze hoogwaardige epdm systemen waren zeer te spreken over deze systemen en vonden het verrassend hoe eenvoudig het was om de systemen te leggen. Kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid; daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres.

Wie zijn wij?

Wij zijn Interexpress epdm systemen Belgiƫ. Wij bieden een zeer ruim aanbod aan dakbedekking systemen en werken met epdm systemen omdat dit de beste systemen zijn. Ons rubber folie, onze manchetten en afvoeren; u kunt het hier allemaal krijgen voor de beste prijs. Wij leveren onze producten in Nederland en in Belgiƫ. Wij volgen de ontwikkelingen die er gaande zijn op het gebied van dakbedekking altijd op de voet. Wij vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn en te blijven van wat er speelt. De ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking gaan tamelijk hard. Het is erg belangrijk dat u er rekening mee houdt dat om de beste keuze te maken voor uw dakbedekking, u ook weet wat u doet. Het zelf plaatsen van onze dakbedekking is zeer eenvoudig, maar mocht u het plaatsen toch liever uit willen besteden, dan kan dat natuurlijk ook. Sommige mensen vinden het nu eenmaal prettig om epdm systemen te laten leggen door de expert en die expert; dat zijn wij! Omdat wij meer dan twintig jaar ervaring hebben in het vak, kunnen wij u altijd bedienen van het beste advies. Mocht u schade hebben aan uw dak, dan kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Onze website is helemaal ingericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij willen graag dat u weet wat wij allemaal te bieden hebben en daarom hebben wij al onze producten overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Bent u op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan op uw gemak ons assortiment. Mocht u het product waar u naar op zoek bent niet direct kunnen vinden, neem dan contact op met een van onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder. Kies voor de beste systemen voor uw dakbedekking die meer dan vijftig jaar mee gaan!

Meer van interexpress.nl


Comments are closed.