Woning en Tuin

Een epdm dak is betrouwbaar

Friday, 7-4-2017  

Dankzij een epdm dak hebt u nooit meer last van lekkage. Kijkt u eens bij interexpress als u graag iets meer wilt weten over dit revolutionaire product. Het is tegenwoordig een geliefd materiaal onder aannemers maar ook onder klusjesmannen. Dankzij een epdm dak kunt u er weer tegenaan in de zin dat uw platte dak niet zal lekken. Als u daar last van hebt gehad dan kunnen er heel wat objecten in uw kamer beschadigd raken. Ook kan er schimmel ontstaan en dat mag nooit de bedoeling zijn. Een epdm dak betekent in principe dat u epdm hebt aangebracht op een plat dak. We denken aan een bungalow, een uitbouw, uw garage of schuurtje maar ook op de daken van grote kantoorpanden en flatgebouwen. Zolang het dak in principe horizontaal ligt kan er prima epdm aangelegd worden. U bestelt dit materiaal in rollen. Afhankelijk van het type gebouw kunt u een epdm dak aanleggen in verschillende diktes. De één is wat stroever dan de ander maar ze bieden beiden enorme voordelen ten opzichte van ander dakbedekkingsmateriaal. U wilt immers niet om de 5 jaar het epdm dak hoeven vernieuwen. Onze producten gaan erg lang mee, vele decennialang hebt u na het aanleggen van een epdm dak geen omkijken meer naar uw dak. Klinkt u dat als muziek in de oren? Wacht dan niet langer maar bestel vandaag nog zodat u snel kunt beginnen met het verlijmen van uw epdm dak.

Een epdm dak aanleggen

Of u nu materiaal wilt kopen voor kantoorpanden of voor uw garage, wij zijn van geen kleintje vervaard en leveren zowel aan particulieren als aan aannemers van grote bouwbedrijven. We hebben erg veel ervaring in het aanleggen van een dak en daarom kunt u ons uiteraard even aanspreken. Zeker als u hier maar weinig kaas van hebt gegeten. U wilt immers direct de juiste beslissing en juiste bestelling maken. Vraag ons daarom om advies. We zijn telefonisch en via de mail te bereiken. Tevens kunt u ons via de sociale media op de voet volgen. Zo vindt u via Twitter, Facebook en Pinterest onze laatste producten en vele foto’s van reeds afgeronde daken. Een epdm dak aanleggen zal u geen windeieren leggen. Het is een kleine investering maar op de langere termijn laat het zich absoluut uitbetalen. Nooit meer last van lekkages en een goed geïsoleerd epdm dak is wat u er voor terugkrijgt. Vergeet u trouwens niet om er direct accessoires bij te kopen? Uiteraard bent u dan wederom bij ons aan het juiste adres. Want we verkopen naast het epdm rubber voor uw epdm dak ook:

  • Allerlei lijmen en kitten,
  • Waterafvoeren,
  • Daktrimmen,
  • Aandrukrollers en overig gereedschap.

Bestel direct alle belangrijke accessoires mee

Wij leveren niet alleen in Nederland maar ook in België en Luxemburg. Epdm heeft de markt in de Benelux absoluut veroverd en daar spelen wij een grote rol in. Komt u eens in Wapenveld langs als u een grote bestelling wilt maken. We gaan er graag met u om de tafel zitten zodat u weet wat u qua service, prijs en product van ons mag verwachten. Een dak aanleggen is wellicht moeilijker dan u denkt. Daarom zijn we een totaalleverancier in de zin dat we een eenvoudig product aanleveren met daarbij alle benodigdheden. Het is zelfs mogelijk om epdm pakketten op maat te maken en af te leveren. En anders zullen de standaardpakketten ongetwijfeld voldoen aan uw eisen. Vergeet u niet om onze gratis handleidingen te downloaden en goed door te lezen? En anders kunt u de video bekijken! Lees meer op : EPDM | De EPDM dakbedekking groothandel | INTEREXPRESS.BE –


Comments are closed.