Nieuws

Eenvoudig je eigen telefoonhoesjes ontwerpen

Friday, 18-12-2015  

B2ctelecom - Telefoonhoesjes ontwerpenBijna elke Nederlander heeft tegenwoordig wel een smartphone. Het hebben van een smartphone is dus niet langer uniek. Zoals altijd met nieuwe technieken duurt het nooit lang voordat de techniek volledig geïntegreerd raakt in de maatschappij. Aan de ene kant is dit mooi, want zo kan iedereen gebruik maken van de technologische vooruitgang. Aan de andere kant is het ook een nadeel, want een technologisch hoogstandje verliest door veelvuldig gebruik de status van technologisch hoogstandje. Het wordt normaal. Kijk maar naar de jongere generaties die nu opgroeien met smartphones. Zij weten niet beter dan dat er altijd al van dit soort telefoons waren. Sterker nog, als je een traditionele telefoon geeft dan zullen ze misschien niet eens weten wat het is. Zo heeft nieuwe techniek altijd voordelen en nadelen. En een groot nadeel is dat de telefoons tegenwoordig massaal worden geproduceerd, dus als je de nieuwste Samsung of iPhone aanschaft zal het niet lang duren voordat je in de trein iemand naast je vindt met exact dezelfde telefoon. Je kunt je dus niet langer onderscheiden met je telefoon, althans zo lijkt het, want er zijn altijd mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je eigen telefoonhoesjes ontwerpen. Door je eigen telefoonhoesjes te ontwerpen zal je dus nooit iemand tegenkomen met dezelfde telefoonhoes. Natuurlijk zullen mensen nog altijd dezelfde telefoon hebben, zeker als je een beetje met de tijd meegaat, maar je kunt er in ieder geval voor zorgen dat het uiterlijk van jouw telefoon volledig uniek is door je eigen telefoonhoesjes te ontwerpen. Ieder mens is uniek en mensen kunnen deze individualiteit op verschillende wijzen uiten. Zo hebben mensen vaak hun eigen kledingstijl waarmee ze hun persoonlijkheid uiten. Of een bepaalde muzieksmaak die conform het karakter is. Dus waarom zou je je persoonlijkheid niet ook via een telefoon kunnen uiten. Dat is lastig als je gewoon een telefoon koopt, maar als je diezelfde telefoon op jouw manier vormgeeft dan is het een ander verhaal. Je eigen telefoonhoesjes ontwerpen is een manier om die persoonlijkheid naar buiten te brengen. De telefoon is een perfect middel, want tegenwoordig loopt iedereen te koop met zijn of haar telefoon. Het wereldbeeld is volledig veranderd en daar kun je op inspelen door je eigen telefoonhoesjes te ontwerpen.

Waar kan ik mijn eigen telefoonhoesjes ontwerpen?

De vraag die vervolgens logischerwijs opkomt, is waar je je telefoonhoesjes ontwerpen kunt. Er is een zeer goede website waar je je eigen telefoonhoesjes ontwerpen kunt. Dit is de website van b2telecom.be. Op deze site kun je heel goed telefoonhoesjes ontwerpen. Het maakt ook niet uit welk merk telefoon je hebt, want vrijwel ieder modern merk is voorzien op deze site en dus kun je voor alle moderne merken telefoonhoesjes ontwerpen. Om een indruk te geven voor welke merken je zoal je eigen telefoonhoesjes ontwerpen kunt volgen hieronder enkel merken:

  • Acer
  • Alcatel
  • Huawei
  • LG
  • Microsoft
  • Motorola
  • Nokia
  • Samsung
  • Sony

Dit zijn, zoals gezegd, niet alle merken, maar het geeft een indruk van de veelzijdigheid aan merken waarvoor je je eigen telefoonhoesjes ontwerpen kunt. Telefoonhoesjes ontwerpen is doodeenvoudig, want alles gebeurt digitaal. Je kunt telefoonhoesjes ontwerpen zoals jij het wilt en met jouw design. Daar komt bij dat je vrij bent om te experimenteren. Zolang je je ontwerp niet definitief doorgeeft wordt er niets vastgelegd. Dus als je bezig bent met telefoonhoesjes ontwerpen en je bent niet tevreden, dan begin je gewoon opnieuw. Je kunt allerlei ontwerpen gebruiken voor je design. Zo kun je het simpel houden en bijvoorbeeld je naam toevoegen aan het telefoonhoesje. Of een bepaald logo. Als je bijvoorbeeld een kunstenaar bent binnen de wereld van graffiti dan kun je telefoonhoesjes ontwerpen met zowel je eigen kunst als je tag. Zo wordt je telefoon onderdeel van je kunstzinnige wereld. Tevens kun je die kunstzinnige kant van je laten zien aan de buitenwereld aan de hand van je telefoon. Het is dan ideale reclame voor jezelf. Ook als je het gewoon leuk vindt om te experimenteren met kleuren en dergelijke dan kun je je creativiteit kwijt bij het ontwerpen van je eigen telefoonhoesjes. Het is een ideale manier om even lekker creatief te zijn. En als het niet lukt of je krijgt geen ontwerp dat mooi genoeg is dan ben je in ieder geval even creatief bezig geweest. Kortom, ook al bestel je uiteindelijk geen telefoonhoesje, dan nog kun je de website gebruiken om even artistiek bezig te gaan. En als het wel lukt, des te beter, want dan heb je zoals gezegd een uniek telefoonhoesje dat jouw persoonlijke stempel draagt.

Telefoonhoesjes bestellen, hoe werkt dat?

Heb je eenmaal een telefoonhoesje ontworpen dan kun je ervoor kiezen om het ontwerp definitief te maken. Je krijgt eerst altijd het eindproduct te zien van jouw ontwerp. Als je tevreden bent dan kun je klikken op een knop die het ontwerp opslaat. Dit stuur je dan naar de ontwerpers die werken bij de website. Zij zullen het ontwerp dan op het telefoonhoesje zetten. Vervolgens hoef je alleen nog maar af te wachten en binnen 1 tot 2 werkdagen heb jij je gloednieuwe telefoonhoesje thuis. Als je de smaak te pakken hebt, of meerder ontwerpen wil gebruiken dan kun je ook meerdere telefoonhoesjes bestellen. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je voor 20 euro aan telefoonhoesjes bestelt, dan hoef je geen enkele verzendkosten te betalen. Betalen kan gemakkelijk online via iDEAL dus alles is vanuit huis regelen, vanaf het ontwerp tot en met de verzending.


Comments are closed.