Mens en gezondheid

Het gemak van herbalife shakes

Monday, 7-11-2016  

nutrivida - herbalife shakesHerbalife ontwikkelt al jaren voedingssupplementen die mensen helpen gezond te leven. Met behulp van de herbalife shakes, de maaltijdrepen, de soepen en de vitaminepillen, hebben al duizenden mensen hun voeding radicaal omgegooid. Om je lekker en fris te voelen, is het belangrijk om gezond te eten. Een overdosis aan vet of suiker geeft je een heel vervelend vervoel. Je lichaam is uren bezig met het afbreken van deze stoffen. Kies daarom voor gezonde voeding van herbalife! De herbalife shakes staan aan de basis van het assortiment. Ze komen in allerlei verschillende soorten, zodat je altijd een smaak vindt die bij je past. Wat zijn de voordelen van herbalife shakes?

  • Weinig kilocalorieën per shake
  • Veel eiwitten
  • Veel vezels
  • Geschikt voor vegetariërs

De herbalife shakes bevatten weinig calorieën, gemiddeld tussen de 200 en 250. Als een volwassen vrouw heb je ongeveer 1500 tot 2000 calorieën per dag nodig. Voor een man ligt dit iets hoger, tussen de 2000 en 2500, afhankelijk van de inspanning die je op een dag verricht. De herbalife shakes zorgen dus voor een tekort aan suikers en vet, waardoor je lichaam reserves gaat gebruiken die het al heeft opgeslagen. Om goed te kunnen sporten bevatten de herbalife shakes wel veel eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk bij de ontwikkeling van spieren. Mensen die naar de sportschool gaan, gebruiken daarom vaak eiwitpoeder om hun spieren een extra zetje te geven. Wanneer je genoeg eiwit binnenkrijgt, heb je de hele dag energie en geen hongergevoel. Bovendien krijgen je spieren alle voedingstoffen om zich verder te ontwikkelen. Je valt dus af, maar ontwikkelt tegelijkertijd ook een flinke spiermassa. Wat wil je nog meer? De herbalife shakes bevatten verder veel vezels, waardoor ze prima als ontbijt kunnen dienen. Suiker en vet verdwijnen uit je dieet en worden vervangen door eiwitten en vezels!

Herbalife shakes en allergieën

In een standaard herbalife shake zit soja en melk. Sommige mensen kunnen daar niet goed tegen. Ze zijn bijvoorbeeld gevoelig voor lactose en krijgen hier buikpijn of uitslag van. Gelukkig heeft herbalife een speciale versie van haar eiwitshake ontwikkeld, die ook prima te consumeren is wanneer je last hebt van allergie. Ook voor vegetariërs zijn herbalife shakes een oplossing. Voor iemand die geen vlees eet, is het essentieel dat eiwitten ergens anders vandaan komen. Deze shakes bevatten meer dan genoeg eiwitten, zodat de voorraden netjes aangevuld blijven! Een shake bevat bovendien geen dierlijke producten; het beste van twee werelden! Is het je bedoeling om gezond te gaan eten om af te vallen? Zorg dan dat je genoeg beweegt. Neem de herbalife shakes om je voedingspatroon aan te passen, maar vertrouw op sport en beweging om die kilo’s kwijt te raken. Het kan even duren, maar je bereikt vanzelf resultaat als je maar lang genoeg doorzet. Eiwitten en vezels geven je lijf energie, zodat je langer kunt sporten en meer calorieën kunt verbranden. Combineer de shakes met een goede portie gezonde beweging voor optimaal resultaat!

Snel een shake bestellen

Op http://www.nutrivida.be/herbalife/shakes/ bestel je snel de lekkerste shakes van Herbalife. Bovendien vind je op deze site beoordelingen van andere klanten, zodat je direct kunt zien welke producten aanslaan. Wil je een bestelling plaatsen? Maak dan eenvoudig een account aan. Heb je vragen over de verschillende producten uit het assortiment, neem dan contact op via het contactformulier. Een van de medewerkers stuurt je snel een mailtje terug. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Gezond eten hoeft helemaal geen uitdaging te zijn, begin vandaag nog!


Comments are closed.