Nieuws

Koop iPad hoesjes om uw dure tablet mee te beschermen

Tuesday, 22-11-2016  

b2ctelecom - Ipad hoesjes

Apple maakt niet bepaald goedkope apparaten. Maar u krijgt wel waar voor uw geld want het zijn hypermoderne innovatieve producten waar u alle kanten mee op kunt. De eerste echte populaire tablet was bijvoorbeeld van dit merk: de iPad. Het is een tussenvorm tussen de smartphone en de laptop. Handig om in de woonkamer te hebben liggen of om mee te nemen naar bed. Maar ook wordt er veel mee lesgegeven en is het een moderne manier waarop kinderen en studenten aantekeningen en huiswerk kunnen maken. U kunt daarom maar beter iPad hoesjes kopen want het blijven gevoelige apparaten. Een kleine breuk in uw scherm kan al snel uitscheuren tot een enorme breuk en dan bent u pas echt verder van huis. Het is in de eerste plaats natuurlijk zaak om goed op te letten zodat u valpartijen kunt voorkomen maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Bent u bang dat uw dure tablet op de grond kan vallen door een kleine onoplettendheid? Bescherm het dan met één van onze iPad hoesjes die u online via b2ctelecom.be kunt bestellen. Ook in Nederland kunnen we deze iPad hoesjes leveren, er is namelijk tevens een Nederlandse webshop beschikbaar.

We hebben iPad hoesjes te koop van diverse materialen

De iPad hoesjes zijn leverbaar in allerlei vormen, soorten en maten. Er zijn namelijk al heel wat upgrades van deze tablet geweest. Hebt u onlangs een moderne variant gekocht? Dan zult u merken dat uw huidige iPad hoesjes niet meer om de tablet passen. Wij hebben als eerste een riant aanbod aan nieuwste iPad hoesjes voor het nieuwste model. U kunt direct de iPad hoesjes uitzoeken die u wilt hebben door uw model aan te klikken. Vervolgens krijgt u het gehele assortiment voor ogen. U hebt de keuze uit 3 verschillende modellen:

  • Siliconen hoesjes in de vorm van vrolijke gekleurde beertjes,
  • Deze hoesjes beschermen niet enkel uw scherm, u kunt de hoesjes omvouwen zodat het als standaard voor uw tablet gebruikt kan worden. U kunt uw iPad schuin op tafel zetten, bijvoorbeeld als u een filmpje of YouTube wilt kijken met uw partner of groepje vrienden.
  • En de TPU iPad hoesjes. Deze iPad hoesjes zijn gemaakt van een hardere kunststof en zijn een harde casing om de achterzijde van uw tablet. Let op dat ze niet het scherm beschermen! Het zijn siervolle hoesjes die uw tablet op een andere manier beschermen: het zijn namelijk anti-slipmatten!

Als u vandaag bestelt dan hebt u het hoesje morgen al in huis

IPad hoesjes bestellen is een peulenschil. U maakt eventueel een gratis account aan zodat u in de toekomst andere producten kunt bestellen zonder telkens al uw adres- en contactgegevens in te hoeven vullen. Maar als u slechts een eenmalige bestelling wilt maken dan hoeft u die moeite niet te nemen. Vul dan aldus uw gegevens in en betaal met behulp van een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of uw credit card. Voor een kleine meerprijs van slechts €17,95 kunt u een eigen hoesje ontwerpen. Leuk als u graag een gepersonaliseerd hoesje om uw tablet wilt doen. Misschien hebt u onlangs een kind gekregen, dan kunt u een mooie foto van uw kind als hoesje laten maken. Dat is niet alleen leuk voor uzelf, het is tevens een origineel verjaardagscadeau. U betaalt nog geen 2 euro aan verzendkosten, ook als u vanuit Nederland bestelt. Komt uw bestelling uit boven een bedrag van 20 euro, dan betaalt u geen verzendkosten! Naast tablethoesjes kunt u hier ook smartphonehoesjes, screenprotectors en accessoires bestellen zoals accu’s, opladers of stylus pennen.


Comments are closed.