Nieuws

Linkbuilding is de oplossing voor de beginnende webdeveloper

Friday, 20-3-2015  

Bent u net begonnen met het opzetten van een webwinkel of een ander soort website en weet u niet hoe je het voor elkaar krijgt om hoog in de zoekresultaten van zoekmachines te komen? Linkbuilding is dan de perfecte oplossing voor u. Met linkbuilding bieden wij dezelfde diensten als andere aanbieders maar dan tegen een veel lager tarief. Wij vragen alleen geld voor de dingen die we ook echt doen en maken geen misbruik van de onwetendheid van onze klanten.

Redenen waarom u voor ons moet kiezen voor uw linkbuilding:

  • we bieden voor weinig geld kwalitatief hoge linkbuilding
  • we zijn professioneel
  • we hebben snelle en goede service
  • u betaalt nooit teveel
  • we hebben vriendelijke en ervaren medewerkers
  • we hebben altijd tijd voor uw vragen
  • we zorgen voor een natuurlijk proces van linkbuilding

Doormiddel van een methode die wij hebben ontwikkeld kunnen wij iedere website voor een minimaal bedrag binnen korte tijd hoog in de zoekresultaten laten komen. Dit is natuurlijk wat iedere website developer wil bereiken. Op onze website kunt u een overzicht vinden wat onze toppers van de afgelopen tijd. Ook kunt u hier meer lezen over onze manier van werken en wat wij doen. Zoals wat linkbuilding is, wat de effecten zijn en hoe snel het werkt. Ook kunt u op de website een vrijblijvend advies gesprek aanvragen. In dit gesprek zullen wij u in meer detail uitleggen wat onze diensten inhouden en hoe we kunnen samenwerken. Daarnaast kunt u ook online een offerte aanvragen. Op basis hiervan kunt u kijken of de prijzen en diensten iets voor uw bedrijf of website kan betekenen. Maar ik zal eerst even kort uitleggen wat onze werkwijze en dergelijke inhoudt, zodat u kunt kijken of het überhaupt bij u past.

Hoe linkbuilding werkt

Het is voor iedere website van het grootste belang dat hij hoog in de zoekresultaten komt te staan. Om de simpele reden dat mensen er dan op klikken, wat natuurlijk is wat elke website wil bereiken om klanten te krijgen. Via linkbuilding kan je een netwerk creëren om je website heen die door zoekmachines als goed wordt gewaardeerd. Over het algemeen is het zo dat hoe groter het netwerk is, hoe hoger de website in de zoekresultaten komt. Het is dus niet alleen belangrijk om een goede website te bouwen, want zolang er geen mensen op komen heb je er ook niets aan. Doormiddel van linkbuilding kunnen wij via een natuurlijk proces allemaal backlinks creëren die gelinkt worden naar uw website. Dit klinkt op het eerste gezicht erg eenvoudig, maar er komt veel meer bij kijken dan het nu zo lijkt. Wat voor website doorlinken naar uw website is bijvoorbeeld enorm van belang. Als de doorgelinkte website zelf een goed netwerk heeft dan is de link veel krachtiger. Daarnaast maakt ook de soort weblink veel uit. Zo zijn er talloze factoren waar u rekening mee moet houden en die dus bepalen of uw website hoog of laag in de zoekresultaten wordt weergegeven. Naast de uitstekende linkbuilding kwaliteiten van onze medewerkers hebben wij ook een goede klantenservice. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het van groot belang is om de mensen die een website hebben te allen tijde professioneel advies te kunnen geven. Er gaat namelijk vaak iets mis op het internet en dit kan al snel enorme omzet verliezen betekenen voor mensen die een webshop hebben. Daarnaast weten wij ook dat er veel mensen zijn die toch zelf ook met linkbuilding bezig gaan en dan kunnen er complicaties optreden. Ook al doen de mensen dit zelf, wij willen deze problemen het liefst zo snel mogelijk verhelpen zodat onze diensten niet in het nauw komen. We hebben daarom een klantenservice met allemaal ervaren en vriendelijke medewerkers die altijd voor u klaar staan. We zijn dan ook zeven dagen per week telefonisch bereikbaar en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ervaringen van klanten

Een tevreden klant zegt: ‘Al twintig jaar lang heb ik een eigen boekhandel. De afgelopen jaren merkte ik echter een enorme teruggang van het aantal klanten door de toename van online verkoop. Hierdoor winst ik dat ik hier ook iets mee moest doen. Een website bouwen had ik binnen enkele dagen voor elkaar. Deze hoog in de zoekresultaten krijgen was echter een heel ander verhaal. Ik heb hier weken op zitten zwoegen met weinig resultaat. Het is gewoon zo ingewikkeld dat je er zonder een achtergrond niet echt wijs uit kan. Gelukkig hebben ze mij bij Webhog enorm geholpen. Doormiddel van linkbuilding stond ik binnen enkele weken helemaal bovenaan op Google bij de producten die ik verkoop. Het is echt geweldig, mijn verkoop ligt bijna weer op het oude niveau van tien jaar geleden.’

Een andere klant deelt met ons: ‘voor de voetbalclub waar ik voorzitter van ben hebben we onlangs een website opgezet. Omdat het allemaal maar in verenigingsverband is hebben we niet veel geld en konden we dus niet grote bedragen uitgeven aan bedrijven die je helpen om hoog in de zoekresultaten van zoekmachines te komen. Gelukkig heeft Webhog ons uiteindelijk voor relatief weinig geld geholpen om toch te stijgen in de zoekresultaten. Het is voor ons natuurlijk niet van levensbelang om hoog in Google te staan, maar vaak krijgen we wel nieuwe leden via de website. Doormiddel van de linkbuilding methode van Webhog hebben we toch weer een goede website die vaak bezocht wordt.


Comments are closed.