Woning en Tuin

Met een sleutelkluis bewaart u uw sleutels op een zeer veilige manier

Monday, 28-8-2017  

Masterlock sleutelkluis | Online bestellen | - Kluis.be

Een bedrijf met vele werknemers die onafhankelijk van elkaar toegang hebben tot een bepaalde deur, pand, garage of zelfs een kluis gebruikt meestal een sleutelkluis om deze bevoegde werknemers toegang te verlenen. Denk aan een depot van postbezorgers. Vaak wordt hier een garagebox voor gehuurd. U kunt niet alle postbodes een sleutel geven voor de garage, dat is zowel onpraktisch, duur als onveilig. U geeft hen allen de code die u bijvoorbeeld elke maand kunt veranderen. Met deze code opent men de sleutelkluis waarin natuurlijk de sleutel wordt bewaard tot de toegang van de garage. En zo is PostNL of een van zijn concurrenten slechts een van de vele voorbeelden voor wie een sleutelkluis ongetwijfeld als geroepen komt. Niet alleen bedrijven en instellingen hebben baat bij een sleutelkluis, ook particulieren die er een hekel aan hebben om met een grote sleutelbos rond te lopen kunnen profiteren van een sleutelkluis zoals u die bij kluis.be kunt bestellen. Op onze website bieden we een keur aan merken en modellen aan dus u hebt nog heel wat uit te zoeken. U zult hoe dan ook een sleutelkluis kunnen vinden die u bijvoorbeeld naast uw eigen garage of schuurtje kunt bevestigen zodat u dergelijke sleutels veilig kunt opbergen en dus niet met een broekzak vol sleutels rond hoeft te lopen.

De sleutelkluis kunt u naast uw deur ophangen

Deze kluizen zijn ongeacht merk of prijs uitvoerig getest. Tenzij u 0000 als code gebruikt of een andere zeer voor de hand liggende code zoals 1234, zal de sleutelkluis vrijwel niet gekraakt kunnen worden. De code bestaat uit minstens 4 getallen en kan analoog of digitaal geleverd worden. U krijgt er ook:

  • Een noodsleutel bijgeleverd mocht u de code zijn vergeten of de code willen veranderen.
  • En natuurlijk krijgt u het al het bevestigingsmateriaal bijgeleverd zodat u na ontvangst direct de sleutelkluis kunt ophangen.
  • Wilt u trouwens ook een ander type kluis kopen? Bestel er dan een brandwerende kluis, priv├ękluis of wapenkluis bij.

Van onder andere Masterlock, Supra en E-compact bieden we een moderne sleutelkluis aan. Per merk vindt u de actueel beschikbare varianten en daarvan kunt u de afmetingen, technische gegevens en prijs vinden. Hebt u een keuze kunnen maken? Vul dan uw adresgegevens en contactgegevens in en betaal door het bedrag over te maken met behulp van iDEAL, PayPal of creditcard. We leveren erg snel, gemiddeld binnen een 24 uur mits u tijdens kantooruren hebt besteld. En als de bestelling in totaal boven de 100 euro uitvalt, dan berekenen we geen verzendkosten binnen zowel Nederland als Belgi├ź. Natuurlijk voldoet onze webwinkel aan het webwinkelkeurmerk en hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9.

We leveren in diverse formaten en met diverse slotopties

Voor elk bedrijf en iedere consument kunt u vanaf u snel en goedkoop een kluis bestellen zoals de sleutelkluis die we in deze tekst centraal hebben gezet. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, bijvoorbeeld over de bestelwijze of een specifiek product, dan kunt u ons een e-mail sturen. Uiteraard staan we ook telefonisch voor uw klaar. U kunt de klantenservice bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Voor grote zakelijke bestellingen nodigen we u graag uit op ons kantoor in Zutphen. Maak in dat geval even een afspraak van te voren. Tot slot willen we u wijzen op onze aanbiedingenpagina. Lees meer..


Comments are closed.