Nieuws

Op een verantwoorde manier geld verdienen doe je via beleggingsvastgoed

Thursday, 1-6-2017  

Beleggingsvastgoed als investering - vastgoedprojecten | Urbicoon

Beleggen is altijd een goed idee als je daar financieel de ruimte voor hebt. Je kunt je geld op je spaarrekening zetten, maar op die manier verdien je natuurlijk niet heel snel veel geld. Elk jaar krijg je weliswaar de rente over het bedrag uitbetaald, maar het is een vrij langzaam proces. Ook moet je grote bedragen inleggen als je echt geld wilt verdienen. Daarnaast is het niet bepaald spannend. Als je een vermogen hebt, dan moet je ervoor zorgen dat het vermogen voor jou aan het werk gaat. Beleggen is dan een slim idee, want door te beleggen kun je je geld voor jou laten werken. Je kunt uiteraard in veel zaken beleggen. Je kunt dan ook beleggen met hoge risico’s en met lage risico’s. Waar veel mensen voor kiezen is beleggen in beleggingsvastgoed. Dit is vastgoed dat speciaal is bedoeld om meerwaarde te creëren. Natuurlijk wil je dat ook bereiken als je in aandelen investeert. Maar aandelen zijn minder robuust dan vastgoed. Als je kiest voor beleggingsvastgoed, dan kun je je geld op een stabiele manier investeren. Vervolgens kun je direct aan de slag om meerwaarde te creëren. Je kunt oude gebouwen bijvoorbeeld renoveren en vervolgens kun je de prijs of de huur van het gebouw laten stijgen. Tevens profiteer je van belastingvoordeel als je kiest voor beleggingsvastgoed. Als je namelijk als privépersoon vastgoed koopt, dan hoef je over de huur die je ontvangt geen belasting te betalen. Dus het is een zeer rendabele investering om te kiezen voor beleggingsvastgoed. Nu is het natuurlijk een complex onderwerp, want zoals je kunt lezen heb je enorm veel opties als je wilt gaan beleggen. Ook wat betreft beleggingsvastgoed heb je natuurlijk weer keuzes die je moet maken. Waar ga je in investeren en welke opties laat je juist links liggen? Om de juiste keuzes te maken kun je uiteraard wel wat hulp gebruiken. Hiervoor kun je gebruik maken van het internet. Je kunt het internet in ieder geval gebruiken om meer algemene informatie te vergaren over beleggingsvastgoed. Dan weet je tenminste in grote lijnen waar je aan begint. Je kunt natuurlijk ook gewoon direct een goede optie selecteren waar je terecht kunt voor beleggingsvastgoed. In dat geval kun je bijvoorbeeld kiezen voor Urbicoon Urban Living.

Beleggingsvastgoed via Urbicoon Urban Living

Urbicoon is altijd bezig met nieuwe vastgoedprojecten. Op de site vind je onder andere oude projecten die al af zijn en je vindt er ook allerlei nieuwe projecten die van start gaan. Hier vind je dus voldoende mogelijkheden om te investeren in beleggingsvastgoed. Op de site kun je in ieder geval alvast heel veel informatie vergaren. Dus je hoeft uiteraard nog geen beslissingen te maken als je nog in de oriëntatiefase zit. Op de site kun je bijvoorbeeld terecht voor meer informatie over:

  • Beleggingsvastgoed
  • Toekomstige projecten
  • Verhuurservice

Je kunt via de site ook een investeringstest doen. Via deze test kun je snel ontdekken wat jouw investering nu eigenlijk waard is. Handig om op de hoogte te blijven natuurlijk.

Alle informatie die je nodig hebt

Mocht je de oriëntatiefase willen verlaten en tot actie overgaan, dan heb je uiteraard specifieke informatie nodig. Deze informatie kun je op verschillende manieren verkrijgen. Je kunt de site bekijken en alles lezen wat er te lezen valt. Tevens kun je via de website een informatiepakket aanvragen. Wel zo handig natuurlijk, want dan kun je alles in meer detail nog eens goed doorlezen. Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon even te bellen. Een persoonlijk gesprek voelt vaak namelijk wel zo goed. Lees meer..


Comments are closed.