Nieuws

Trui bedrukken

Friday, 1-6-2018  

Een trui bedrukken of hoodies bedrukken is via Printdeal.be op meerdere manieren mogelijk. Mocht je jouw medewerkers willen voorzien van truien met daarop het logo en de naam van jouw organisatie, dan kan je deze laten drukken bij Printdeal.be. Een trui kan in sommige omstandigheden te warm zijn en in dat geval is een hoodie met een rits ideaal. Truien en hoodies zijn ook nog in verschillende types beschikbaar. Zo zijn kan je kiezen uit een lichtgewicht trui of hoodie, deze zijn wat minder dik en dus minder warm om te dragen. Moeten ze de trui of hoodie dragen in koudere omstandigheden, dan is een sweatvest of sweater geschikter. Kies het gewenste model voor trui bedrukken of hoodies bedrukken met vervolgens de kleur van jouw keuze. Dit kan een kleur zijn die past bij de huisstijl van jouw organisatie of de uitstraling van de actie of het evenement die je ermee gaat promoten. De beschikbare kleuren verschillen per type of hoodie. Als je het gewenste model hebt geselecteerd, dan zie je direct in welke kleuren trui bedrukken of hoodies bedrukken mogelijk is. Vervolgen laat je de boodschap, het logo of afbeelding van de actie of evenement erop bedrukken. Bij het te bedrukken gebied bepaal je waar op de trui het herkenbare ontwerp afgedrukt mag worden. Zo kan je stap voor stap zelf aangeven hoe Printdeal.be trui bedrukken of hoodies bedrukken mag uitvoeren.

Jouw herkenbare hoodies bedrukken

Volg de aanwijzingen op Printdeal.be voor trui bedrukken en hoodies bedrukken. Geleidelijk aan ontwerp je de truien en hoodies waarmee jouw team herkenbaar over straat gaat lopen, op een evenement gaat staan of ermee aan het werk gaat. Herkenbaarheid door middel van kleding staat representatief en je promoot er ook jouw zaken mee. Printdeal.be biedt meerdere manieren voor trui bedrukken of hoodies bedrukken. Het hoeft dus niet te gaan om alleen een logo, maar ook van een mooi ontwerp dat ter gelegenheid van een evenement of product is gemaakt. Kies een van de posities voor trui bedrukken of hoodies bedrukken die geschikt is voor het ontwerp:

  • Borst links (ook met borduren optie)
  • Voorzijde
  • Achterzijde
  • Borst links en achterzijde
  • Voor en achterzijde

Kies daarna de beste bedrukking die past bij jouw ontwerp. Zo zal het ene ontwerp vragen om de PMS-kleuren, de Pantone Matching System waarbij specifieke kleuren beter af gedrukt. Dit is geschikt als je bijvoorbeeld het huisstijlontwerp op sweater laat drukken. Een andere mogelijkheid is full color die geschikt is voor opvallende afbeeldingen en ontwerpen met grote kleurvlakken. Bij full color worden de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) gebruikt om de kleuren van het ontwerp na te bootsen. Kies full color voor trui bedrukken of hoodies bedrukken als je een grote afbeelding of ontwerp er op laat afdrukken.

Modellen voor dames en heren

Alle modellen zijn voor zowel mannen als vrouwen te dragen. Wel heeft Printdeal.be voor trui bedrukken en hoodies bedrukken de maten verdeeld. Voor zowel de heren als dames kan je per maat aangeven hoeveel stuks je wilt bestellen. Dankzij de veelzijdige service is het dus voor iedere ondernemer of organisator mogelijk om truien of hoodies te maken met een eigen ontworpen logo of ontwerp. Zodra je de samenstelling compleet hebt, voeg je jouw bestanden toe waar jouw ontwerp op staat afgebeeld. Controleer eerst de aanleverspecificaties van Printdeal.be of jouw bestanden aansluiten bij hun eisen. Zorg er indien nodig voor dat jouw bestanden overeenkomen met de specificaties. Alleen dan kan Printdeal.be de trui bedrukken of hoodies bedrukken met jouw ontwerp, zoals bedoeld is voor jouw evenement, organisatie of actie.


Comments are closed.