Mens en gezondheid

Wilt u onder hypnose gebracht worden?

Sunday, 7-6-2020  

Ik heb al heel lang de wens om te stoppen met roken, maar iedere keer als ik een poging doe gaat het de eerste dagen goed en daarna val ik heel snel weer terug in mijn oude gewoonten. Ik heb daarom al vaak gedacht dat ik maar gewoon moest accepteren dat ik voor de rest van mijn leven een verslaving zou hebben. Vandaar dat ik ook heel verrast was om te horen dat een van mijn vrienden die nog heel veel meer rookt dan ik, ineens gestopt was met roken. Hij had altijd nog veel meer moeite met stoppen dan ik, dus ik wilde graag weten hoe hij dit gedaan had. Ik kreeg te horen dat hij onder hypnose was gegaan en dat hij hier heel veel baat bij had gehad. Toen hij namelijk eenmaal onder hypnose was gebracht, was het veel minder moeilijk om te beginnen met stoppen en om het stoppen ook vol te houden. Dat klonk mij meteen heel goed in de oren en ik wilde daarom ook graag weten of hypnose ook iets voor mij zou zijn. Ik ben daarom gaan kijken waar ik het beste een keer kon gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om onder hypnose te gaan en ik heb dat gedaan door op het internet te gaan zoeken naar een goede praktijk. Ik wilde namelijk niet bij iemand onder hypnose gebracht worden die niet een goede reputatie had opgebouwd omdat het hier toch gaat over gevoelige onderwerpen. Ik heb gekeken waar ik het beste geholpen kon worden en ik heb toen de site van hypnosepraktijk.net gevonden. Deze site maakte meteen een goede indruk op mij omdat ik zag dat ik hier de behandeling zou kunnen krijgen die ik graag wilde. Deze mensen hebben een collectief van mensen die je onder hypnose kunnen brengen en ik wilde daarom graag met deze mensen werken. Mocht u ook graag een keer onder hypnose gebracht willen worden, maar eerst nog wat meer over het onderwerp zelf willen lezen, dan raad ik u aan om een keer naar de site van hypnosepraktijk te surfen. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die door een professional onder hypnose willen worden gebracht. 

Dankzij hypnose kon ik stoppen met roken 

Ik ben blij dat ik ben gaan kijken of hypnose iets voor mij kon zijn want ik heb uiteindelijk een afspraak ingepland en toen kon ik al heel snel geholpen worden. Ik ben toen gaan kijken wat ik met hypnose wilde bereiken en uiteraard was mij dit heel snel duidelijk. Ik wilde graag stoppen met roken en dat was dus het doel waar wij aan gingen werken met de hypnose.

Ik ben zeer te spreken over mijn behandeling

Ik had nooit verwacht dat ik dankzij hypnose zou kunnen stoppen met roken, maar ik ben heel blij dat het gelukt is. Kortom:

  • Ik ben blij dat ik deze behandeling heb gedaan 
  • Ik vond het een heel prettige behandeling 
  • Ik voel mij nu een veel gezonder mens

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site. 


Comments are closed.